Wie is Ramon Vleugel?

Doordat ik zelf fanatiek sporter ben weet ik hoe belangrijk het is om weer je sport met plezier te kunnen beoefenen. Ik kwam in aanraking met fysiotherapie toen ik zelf een blessure kreeg bij het wielrennen. Rusten wil een sporter niet, je wilt juist actief met je herstel bezig zijn. Omdat ik in Nederland niet de expertise vond om mijn blessure te verhelpen, kwam ik uiteindelijk in België terecht. Ik heb dus zelf het proces doorstaan en dat is ook de reden dat ik fysiotherapie ben gaan studeren.

Specialisme

In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en gecertificeerd voor dry needling. Hierdoor kan ik jou helpen met een blessure, op een manier zoals ik zelf ook geholpen zou willen worden. Ervoor zorgen dat je weer zo snel mogelijk kan gaan sporten. En als ik je zelf niet kan helpen, help ik met het zoeken naar de juiste experts die dat wel kunnen.

Ik heb eerst 5 jaar ervaring opgedaan in een fysiotherapiepraktijk.  Ik heb de cursus Kinect control in London gevolgd en hierdoor ben ik specialist in het analyseren van ongecontroleerde bewegingen en houdingen. Daarnaast heb ik de cursus COPD en Astma gedaan en ben ik in staat om CPET inspanningsonderzoeken te analyseren en interpreteren.

 

Neem voor meer informatie contact op
Telefoon 06-54970057
Email rsportscare@gmail.com

Menu