Reviews

Drie weken voor mijn halve marathon springschenen gekregen. Slechtere timing kon niet maar gelukkig met behulp van Ramon dit probleem op tijd kunnen oplossen en pijnloos de wedstrijd kunnen rennen. Ramon is een goede masseur en daarnaast op zoek naar oplossingen, meedenken in afspraken inplannen en alternatieve trainingen bedenken. Zeker een aanrader als je het mij vraagt!

Lieke Swart

Op aangeven van een vriend die met behulp van Ramon van zijn schouderklachten afgekomen is ben ik bij Ramon een traject gestart. Jaren van schouderklachten met bezoeken aan verschillende specialisten hadden tot dan toe nog niet mogen baten. Met zes maanden intensieve therapie en oefeningen zijn mijn klachten verholpen en ben ik Ramon enorm dankbaar.

Timmy Langeveld

De trainingsbegeleiding van Ramon Sportscare hielp mij het afgelopen jaar om mijn sportdoelen te behalen. Door de deskundige begeleiding kon ik mijn prestaties verbeteren, mooie resultaten rijden en progressie maken voor het nieuwe jaar. Dus met veel vertrouwen kijk ik uit naar de begeleiding van Ramon Sportscare in het aankomende wielerseizoen!

Frits Baaijens

Door Ramon zijn achtergrond als fysio, kan je merken dat hij veel kennis heeft over het lichaam.

Brian Van Goethem
Menu